Friday, August 19, 2011

Valkosuklaa-daimkakku


Valkosuklaa-daimkakku

Pohja: 
300g täytekeksejä muruina
100g margariinia

1. Sekoita keksimuru ja sulatettu rasva. Painele irtopohjavuoan pohjalle.

Täyte:
2,5 dl kermaa
130g valkosuklaata
250g maitorahkaa
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
4 liivatelehteä
2 rkl sitruunamehua
2 Daim-patukkaa muruina.

2. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
3. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää sokerit ja rahka.
4. Sulata suklaa vesihauteessa ja lisää kerma-rahkaseokseen.
5. Sulata liivatteet kiehuvassa sitruunamehussa. Kaada liivate täyteseokseen.
6. Kaada täyte vuokaan. Anna hyytyä yön yli.

7. Koristele Wiener-nougat rouheella.



No comments:

Post a Comment