Saturday, December 24, 2011

Piparkakkutoffee / Gingerbread toffee


PIPARKAKKUTOFFEE

2 dl kuohukermaa (whipping cream)
2,5 dl sokeria (sugar)
1,5 dl vaaleaa siirappia (light cyrup)
1 tl vanilliinisokeria (vanillasugar)
2 tl piparkakkumaustetta (gingerbread spice)

1. Mittaa ainekset kattilaan.
2. Anna kiehua välillä sekoittaen, kunnes seoksen lämpötila on 125 astetta (noin 30 min)
3. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja anna jähmettyä.
4. Leikkaa toffeet paloiksi. Kääri palat esim. sellofaaniin.

(Mix the ingredients. Boil the mixture until it's 125 degrees Celsius. Pour into a dish and let it cool. Cut into small pieces and wrap the pieces in cellophane.

Rasiassa piparkakkutoffeeta ja hopeatoffeeta.

No comments:

Post a Comment